DENİZLİ / BAKLAN - Boğaziçi Ortaokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Klasik Eser Okumaları kapsamında eserler öğrencilere tanıtıldı ve Yunus Emreyle ilgili pano hazırlandı.

Ara

Okulumuzda Yunus Emre Sözlüğünden seçilen kelimelerden Afiş tasarlama yarışması düzenlenmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında eş anlamlı kelimelerden pano çalışması yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Ekm

CODE WEEK etkinliklerine 81 İl 81 Emanet etkinliği ile katılım sağlandı, öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı.

Ekm

Okulumuz taşıma servisi araçlarının denetimi İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçeklestirilmiştir.

Ara

Okulumuz öğrencileri 24.12.2022 Cumartesi günü Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezinde sahnelenen "Eşit Masallar" isimli çocuk oyununu izlediler. Öğrencilerimizi tiyatro oyunuyla tanıştıran Vahide YERLİKAYA öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

Okulumuzda yangın tatbikatı yapıldı.

Ara

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Vahide Yerlikaya koordinatörlüğünde Boğaziçi Ortaokulu ve Boğaziçi İlkokulu öğrencileri ile "Meşe Palamutu Tüplemesi" etkinliği düzenlenmiştir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.